Over ons

We leven in een tijd waarin we steeds bewuster omgaan met onszelf en onze omgeving. We willen bewuster consumeren. Als resultaat hiervan verhuren we onze huizen, auto's, huishoudelijk apparatuur en nu dus ook de kleding uit onze kledingkasten. Zo leveren we een bijdrage aan het creëren en in stand houden van een mooiere mode industrie.

Borrow a Brand wil het delen van kleding de norm maken binnen de mode industrie en zo mooie, kwalitatieve kleding betaalbaar en beschikbaar maken voor iedereen. Alles in het kader van het versterken en in standhouden van een duurzamere en circulaire mode industrie.

Doe jij mee? We zijn op dit moment vanuit Haarlem actief in Nederland en in België.

Meer weten?

Neem contact met ons op

 

Het team

Megaidi Pinas

Megaidi is de founder van Borrow a Brand. Zij heeft het haar missie gemaakt om met Borrow a Brand het huren van fashion in Europa op de kaart te zetten. Om van deze missie een succes te maken heeft zij haar carrière als advocaat achter zich gelaten. Zij gelooft in een betere en stijlvolle wereld door fashion rental.

 

Elisa Keur

Elisa is blogster en stylist bij Borrow a Brand. Wekelijks helpt zij jou aan inspiratie voor jouw volgende rental en om de week lees jij op het platform haar fashion blog. 

 

Jonathan van der Heijden

Jonathan is de marketing manager van Borrow a Brand. Hij zorgt ervoor dat iedereen bekend raakt met peer-to-peer fashion rental via Borrow a Brand.

Bedrijfsgegevens

Borrow a Brand B.V.

info@borrowabrand.com

KvK-nummer: 73321141